Tipuri de contracte de mentenanta

Tipuri de contracte de asistenta tehnica, suport si garantie pentru echipamente de imprimare prin Romsystem.ro
Identificati tipul de contract de servicii potrivit pentru dumneavoastra. Sunt disponibile multiple tipuri de contracte astfel incat sa puteti alege varianta potrivita.

Contract de asistenta tehnica (CAT) PC


DE CE CONTRACT DE ASISTENTA TEHNICA PC ?

  1.     Discount la achizitia sistemelor noi sau a componetelor;
  2.     Interventii tehnice si livrari cu prioritate (max 8 ore);
  3.     Revizii periodice, fapt ce duce la marirea duratei de viata a pieselor din echipamente ( costuri mai mici in exploatare);
  4.     Livrari gratuite ( nu se plateste transportul indiferent de distante);
  5.     Planificarea cheltuielilor;
  6.     Reducerea riscului de a pierde datele stocate cat si reducerea costurilor pe termen lung prin eliminarea riscului aparitiei defectelor majore;
  7.     Functionarea echipamentelor fara intreruperi.
Citeste mai mult...

Contracte asistenta tehnica(CAT) - echipamente de imprimare


Contractul de Asistenta Tehnica este recomandat cu precadere clientilor cu un volum de printare si copiere sub 2.500 de pagini pe luna. Platind un pret fix reprezentand contravaloarea serviciului, veti beneficia de o intretinere permanenta a echipamentelor.

Citeste mai mult...

Contracte asistenta tehnica si garantie(CAT-G) - echipamente de imprimare

Contracte de asistenta tehnica suport si garantie echipamente de imprimare prin Romsystem.ro

Contractul de Asistenta Tehnica si Garantie este recomandat cu precadere clientilor cu un volum de printare si copiere care depaseste 2.500 de pagini pe luna. Platind un pret pe pagina veti beneficia de garantie totala a echipamentelor pe toata durata contractului, de livrare de consumabile, de piese de schimb cat si de asistenta tehnica ori de cate ori aveti nevoie fara a mai avea costuri suplimentare (in acest pret sunt incluse atat consumabilele, piesele cat si manopera aferenta contractului).

Citeste mai mult...

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.