Cost Control – Sharp Kayleight

Solutii software pentru managementul documentelor si al echipamentelor de imprimare Sharp Kayleight prin Romsystem.ro

Solutie de cost control si print management creata de Sharp special pentru echipamentele sale. Cu aceasta solutie puteti optimiza costurile de printare prin monitorizarea si restrictionare utilizarii echipamentelor. Totodata datele dumneavoastra vor fi mai in siguranta ca niciodata, eliminand astfel riscul ca unele infomatii confidentiale sa ajuga pe maini gresite.  • Solutie de monitorizare si restrictionare la un pret imbatabil
  • Urmariti, salvati si analizati toata activitatea echipamentului si creati rapoarte detaliate
  • Reduceti pierderile cauzate de printarea abuziva
  • Controlati utilizarea echipamentelor Sharp doar de catre personalul autorizat
  • Reduceti costurile prin limitarea diferitelor functii la nivel individual sau catre anumite departamente
  • Reduceti costurile prin setarea de bugete maxime permise pentru utilizatori individuali sau grupuri
  • Folositi functia “Follow Me Print” pentru a putea printa la orice echipament integrat in system
  • Securizati informatia printata. Cu Solutia Kayleight de la Sharp eliminati riscul ca documentele confidentiale sa ajunga pe maini gresite.

Descriere:

Solutia de cost control Sharp Kayleight  va permite sa reduceti costurile si sa optimizati fluxul de lucru al documentelor in cadrul societatii.  Odata instalata, Kayleight va actiona ca un server ce controleaza toate echipamentele Sharp integrate in system si care au instalate aceasta solutie. Din acest moment doar utilizatorii carora li s-a oferit acces pot folosi echipamentele, miscarile acestora precum numarul de pagini printate/scanate, tipul lor (monocrom sau color), cat si alte detalii  vor fi inregistrate si la nevoie limitate.

Solutii software pentru managementul documentelor si al echipamentelor de imprimare Sharp Kayleight prin Romsystem.ro

Kayleight poate restrictiona accesul unui utilizator sau grup de utilizatori la diferitele functii ale echipamentelor cum ar fi printarea color, scanarea, etc.

De asemenea cu solutia Kayleight de la Sharp  puteti defini costul printarii /copierii unei pagini platit de dumneavoastra. Astfel puteti aloca bugete exacte la nivel de utilizator sau grup, lucru ce va ajuta in planificarea cu precizie a cheltuielilor.