Scannervision

Solutie software pentru managementul documentelor Scannervision prin Romsystem.ro

Solutie pentru arhivarea electronica a documentelor si optimizarea fluxurilor de lucru. Scanati si arhivati toate fisierele dumneavoastra dupa fluxuri de lucru predefinite, optimizand timpii de lucru si eliminand eroarea umana.


Tehnologia și funcționalitatea ScannerVision® este utilizată de către organizații pentru a facilita captura de date bazate pe politici de arhivare. Acesta este conceput în jurul ideii că operatorii trebuie să fie izolati de complexitatea proceselor și politicilor de documente, cu scopul de a crește eficiența, a minimiza erorile și reduce cerințele de instruire a angajatilor.
Funcționalitatea ScannerVision® poate fi clasificata în trei grupe:
Captura: Fisierele scanate cu ajutorul unui echipament multifunctional sau fisiere electronice existente
Proces: Imbunătățirea imaginii; formă, caracter și recunoașterea codurilor de bare
Stocare: Transferarea documentelor in sistemul de stocare sau trimiterea acestora catre locatii  dorite (folder local, server,etc)
Pentru acest lucru se creaza la nivel central de catre administratorul sistemului un flux de lucru  ce va fi distribuit catre toate echipamentele incluse in sistemul Scanner Vision. Astfel toti utilizatorii vor avea acelasi mod de lucru cu documentele, eliminand pe cat posibil eroarea umana.

Componente


ScannerVision® este compus din mai multe componente ce pot fi impartite in 4 categorii:
  • Client: functiile de citire documente prin echipamente multifunctionale sau scanere.
  • Module: definirea caracterelor distincte ce se doresc a fi interpretate, a codurilor de bare, etc. (definirea exacta a fluxului de lucru)
  • Conectori: faciliteaza integrarea documentelor catre o varietate de platforme și sisteme de documente.
  • Motorul de procesare ScannerVision®: aplicatie ce gazduieste modulele si conectorii si comunica cu platforma sau sistemul de documente al clientului.

Model de Flux de Lucru tipic:

Solutie software pentru managementul documentelor Scannervision prin Romsystem.ro

Vezi modul de lucru cu ScannerVison®

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.