YSoft SafeQ

Solutii software pentru managementul echipamentelor de imprimare si al documentelor YSoft SafeQ prin Romsystem.ro

Sistem modular pentru managementul tehnologiilor de printare, copiere si scanare

Solutia modular YSoft SafeQ va ajuta in dezvoltarea afacerii dumneavoastra prin reducerea costurilor, securizarea documentelor si cresterea productivitatii fluxurilor de lucru


Module disponibile:

SafeQ Modul autentificare

Modul autentificare

Eliminati printarea scanarea sau copierea neautorizata si securizati mediul de lucru prin profile individuale de autentificare.

SafeQ Modul print roaming

Modul print roaming

Puteti trimite documente la printare catre mai multe sedii sau locatii atat timp cat acestea sunt incluse in sistemul YSoft.

SafeQ Modul printare dupa reguli predefinite

Modul printare dupa reguli predefinite

Creati reguli predefinite de printare pentru a reduce costurile. In functie de regulile impuse, diferitele tipuri de documente vor fi printate pe masinile cu un cost mai mic al imprimarii.

SafeQ Modul mobile print

Modul mobile print

Printati in siguranta de pe dispozitive mobile. Modulul suporta autentificarea vizitatorilor pentru printarea mobila.

SafeQ Modul de management al scanarilor

Modul de management al scanarilor

Simplificati fluxul de lucru al angajatilor prin crearea de cai predefinite de scanare. Vizualizati cand doriti rapoarte detaliate despre documentele scanate la nivel de utilizator.

SafeQ Modul de stabilire a costurilor

Modul de stabilire a costurilor

Stabiliti un cost la paginii si alocati bugete de printare la nivel individual sau la nivel colectiv de department.

SafeQ Modul de raportare

Modul de raportare

Transparenta totala asupra costurilor cu echipamentele de printare. Folositi raportarile predefinite sau create rapoarte personalizate in functie de necesitati.

    Eficienta printarii si flexibilitatea sunt de o importanta egala pentru mediul de afaceri si sectorul educational. In acelasi timp firmele de la cele mai mici pana la cele multinationale opereaza dupa bugete limitate si trebuie sa aiba in vedere costurile cu printarea. Prin adoptarea Ysoft SafeQ ca solutie de management al documentelor bugetele pot fi respectate si costurile reduse eficientizand in acest fel productivitatea. Oferind un management eficient al cozilor de asteptare pentru documente cat si definirea foarte simpla a politicilor si regulilor de printare SafeQ va ajuta in eficientizarea costurilor si imbunatatirea fluxurilor de lucru din cadrul firmei.

    Solutia SafeQ este foarte flexibila, pornind de la instalarea pe un singur echipament si ajungand la instalarea pe flota de echipamente distribuite in mai multe sedii. Puteti optimiza solutia utilizand doar modulele de care aveti nevoie, alte module putand fi instalate ulterior. Puteti de asemenea salva copii ale tuturor documentelor imprimate sau scanate pentru vizualizari ulterioare.

    Pentru detalii legate de module, functionalitati sau de modul de lucru cu Ysoft SafeQ va rugam sa ne contactati.

Solutii software pentru managementul echipamentelor de imprimare si al documentelor Safe Q prin Romsystem.ro

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.